Tuesday, September 1, 2015

PERINGATAN KPD MELAYU ISLAM SERTA AMARAN KPD BANGSA BUKAN MELAYU DI TANAH MELAYU/MALAYSIA.

CINA BODOHKAN MELAYU

Asalaamualaikum.

Harap kwn2 dpt menbaca sepenuhnya dan menghayati dgn Rasa Insaf dn Bersedia...

JOHOR ADALAH SASARANNYA

Mesej dr Datin Hartini....
   
INILAH KEBENARAN .. INSAFLAH... SEBARKAN UTK SEMUA.
Niat Buruk Terbongkar- ini dri kenyataan LIM GUANG ENG...

!!!!!! PERHATIAN!!! Risalah ini adalah risalah asal dlm bahasa Cina yg telah saya alihkan ke dlm bahasa Melayu. Saya terima risalah ini semasa saya berada di Melaka. Oleh kerana saya boleh bertutur dlm bahasa Cina dan bergaul dgn org Cina mereka mengedarkan risalah ini kerana menyangka saya org Cina…Petikan dari risalah ini yang diterjemahkan ke dalam Bahasa Melayu.

Tajuk : MALAYSIA, RAKYAT CINA, DAP DAN SELURUHNYA

Rencana ini akan mengingatkan kita semua supaya menyedari hakikat matlamat perjuangan bangsa Cina Malaysia. Malaysia harus berada dalam didikan Cina mulai masa ini telah meningkat maju hingga dapat menguasai pelbagai aspek pembangunan dan ini diakui oleh pemimpin Melayu sendiri. Orang Cina telah banyak mencapai kejayaan dan kekayaan. Wang ringgit sudah tidak menjadi masalah lagi. Kita dapat MEMBELI KERAKYATAN DENGAN HARGA RM50 SAHAJA.


Saya ingin menyatakan bahawa kaum Cina patut bersepadu DEMI MERUNTUHKAN BANGSA MELAYU. Dahulu kini atau masa akan datang Malaysia akan berada di dlaam tangan bangsa kita, bangsa kita bangsa Cina. PEMIMPIN MELAYU AMAT LEMAH DAN BANYAK YANG PANDAI BERLAGAK DARIPADA MENJAGA KEPENTINGAN BANGSA SENDIRI. Maka dengan adanya kesempatan ini perjuangan kita berhasil dan kemenangan dalam 20 arena politik dan tenaga sukarela kita. Ayuh... kita hapuskan hasrat murni sesetengah pemimpin Melayu agar kedudukan kita tidak terjejas dan bangsa MELAYU TERUS MUNDUR DI BAWAH TELUNJUK KITA.

Kita tanamkan sikap boros, murah hati dan suka memberikan pinjaman wang kepada bangsa Melayu agar mereka akan memuji tindakan kita dan mereka memuji orang Cina kaya dengan ilmu psikologi dan wang ringgit yang dapat menenggelami mata orang Melayu. Hingga kini undang-undang diberi dan dibubarkan suara kita adalah utama. Pada masa ini, ramai pemimpin yang takut akan suara-suara kita tetapi orang yang paling kita takuti ialah DR MAHATHIR yang sekarang ini di belakang kerajaan.


Mari kita bersatu padu demi keuntungan dan perniagaan yg menjadi bidang bangsa Cina mulia.MULA-MULA KITA TUMPANG NEGARA ORG KEMUDIAN KITA JAJAH DENGAN CARA YG BERKESAN DAN RAPI.SEMUA PEMIMPIN DAP ADA MATLAMATNYA. INI MUNGKIN DALAM DUA ATAU TIGA PILIHANRAYA LAGI. KEMUDIAN KITA AKAN BERKUASA SEPENUHNYA DAN AKAN MEMECAH-BELAHKAN PEMIMPIN MELAYU YANG BODOH ITU.

Pemimpin orang Melayu itu sama seperti mereka berniaga iaitu modal banyak tetapi bodoh tidak mendapat keuntungan. Rancangan bangsa Melayu bodoh dan dikatakan tidak berjaya lembab, kerja lambat dan banyak menggunakan wang dan ini merugikan mereka sendiri SIKAP DENGKI ORANG MELAYU SENDIRI SEMAKIN MENINGKAT DAN MENYERONOKKAN KITA.

Kita bangsa Cina jangan sayang wang ringgit kerana ini SENJATA KITA UTK MENGUASAI EKONOMI MALAYSIA dan kita cuba sedaya upaya utk menjatuhkan perniagaan mereka.


Sehingga kini kita telah menjatuhkan 15% daripada perniagaan mereka.Kita mesti berjuang dan menjaga kaum kita. Kita jadikan orang Melayu kolot dan bodoh macam Papua New Guinea (macam org asli, macam orang binatang). Kemudian kita beri ubat dan racun agar mereka khayal dan asyik serta lahap pada orang Melayu. Biar kita bertolak ansur secara bangsa kita dan berpura2 hormat kepada mereka dan memanggil mereka Tuan atau Encik agar mereka kembang bontot (bangga). Apatah lagi kalau kita memuji-muji mereka.

[ Dan Demi Kuasa serta Hasad Dengki yg berselingdungkan Islam Pas sanggup bekerjasama dgn DAP Komunis, Utk Itu PAS WAJIB kembali ke Pangkal Jalan.]

KALAU PERLU MASUK ISLAM PUN TAK MENGAPA…Ini boleh jadi lebih baik kerana dapat menjalankan dakyah dalam diam-diam tanpa disyaki. Kita buat-buat percaya kepada agama mereka dan membiarkan mereka merasa bahawa kita menghormati mereka. Inilah senjata kita iaitu menjaga anak-anak kita dan generasi kita dari lembah DADAH kerana dadahlah yang merosakkan akhlak  manusia.                      
                                                                                    

KITA GUNAKAN DADAH UNTUK MEROSAKKAN ORANG MELAYU yang BAKAL MEMIMPIN NEGARA MEREKA HINGGA…sahaja hampir 60% kemajuan ini tercapai dgn selamat dari ilmu orang Melayu akan pudar dan tidak akan berguna lagi kerana dipengaruhi dadah yg kita beri. Dalam 10 hingga 15 tahun lagi cerdik, pandai Melayu akan hilang dan generasi akan datang semuanya akan lemah dan hilang ilmu mereka.


[ Lihat Kebiadapan mrk dan mrk ingat Tanah Melayu sudah mrk miliki ]

SAYA RASA TAKUT, DENGAN ILMU TAUHID DAN BATIN, TETAPI TELAH HILANG DAN DISEBABKAN FITRAH KITA. BIAR ILMU MEMPERTAHANKAN MEREKA YANG HANDAL-HANDAL ITU AKAN BERPECAH BELAH DAN SETERUSNYA KITA BUNUH ORANG MELAYU DAN KITA PECAH-BELAHKAN MEREKA DGN MENGGUNAKAN DAKWAH KERANA MEREKA BERPEGANG KEPADA DAKWAH AJARAN MEREKA YANG MUDAH DIPESONGKAN.

Ternyata kita telah Berjaya melakukan dgn mengelirukan pemimpin ABIM dan melagakan dengan “PAS”. Dengan ini kita dapat memecahkan parti PAS dan UMNO. Mungkin. Kita memecahkan pemimpin sama-sama mereka dalam kelompok yang lebih kecil lagi.

( Lihat Tauke2 ini Begitu Berjaya semasa Tun M memerintah, dan skrg mrk ini yg mahu hancurkan Melayu.. mrk bersama DAP rasis utk Jajah Tanah Melayu )


Sabah dan Sarawak akan berpecah dari Malaysia atas angkara kita dan di bawah pimpinan Mahathir yg telah tua dan mementingkan diri sendiri. Maka kita akan menjadikan Malaysia Negara kita apabila beliau tiada dan di sinilah berlakunya punca keruntuhan mereka seperti mana TUN ABDUL RAZAK DAN TUN DR. ISMAIL ORANG KUAT MELAYU yang telah tiada. [ menurut sumber2 risikan bhw Tun Razak & Tun Dr Ismail meninggal dunia adalah disebabkan disuntik racun bukan Cancer or Jantung. Klu cancer Kenapa DS Najib & adik beradiknya tiada tanda2 ini???? - XXX files ]

Kita harus aktif dengan persatuan kita dan dari persatuan kita berdamping dan dapat tahu apa yg harus berlaku demi cita-cita kita. Di sekolah sudahpun Guru-guru Cina memupuk rasa benci kalau boleh membunuh bangsa Melayu. Sepandai-pandai Melayu akhirnya Melayu hilang. Dari pandai-pandai murid melayu, hanya 20% hingga 30% yg berjaya. Lihat di hospital lebih 80% terdiri dari kaum Cina. Oleh itu ramai dapat menolong kita bergembira dan berusaha lagi supaya tidak terbuang peluang ini.

RAHSIA KERAJAAN, RAHSIA POLIS MAHUPUN TENTERA, KITA USAH RISAU, KERANA KITA ADA ORG DALAM. PEREMPUAN, JUDI, ARAK DAN DADAH SEMUA DAPAT MEMBANTU KITA…
[ Bersih 4 adalah pelengkap mrk..Namun Allah SWT Maha Berkuasa, Namun Melayu jgn mudah lupa dan selesa.. Askar Melayu Diraja wajar alert ]


Adakah saudara Cina tidak bersemangat berganding bahu dgn saya? Saya yakin ini adalah benar. Orang Cina terkenal dengan sikap bersatu padu dan berkelompok dari dulu lagi. Marilah kita sama-sama berjuang di samping pemimpin Cina yg berkaliber. DAP akan menjadi kuat, jadi kita akan mewujudkan semua semangat datuk nenek kita terulung di Malaysia.

Pemimpin-pemimpin hebat kita sedang berusaha mahu menawan negeri Melayu yang kuat. Ini adalah Johor. Bila yang paling kuat berjaya ditawan, negeri yang lain akan lagi senang. Kita pun sudah diberi bantuan Singapore. Kita dahulu yg pandai bersyarah di Melaka dahulu. Marilah kita memuji perjuangan Hang Li Poh dan laksamana Shing Ho Yang berjaya memikat dan membuktikan ada raja melayu dahulu yg senang diperdayakan dengan ramai orang Cina ke Melaka.


[ Sandiwara kata2 Anwar.. demi Kuasa ..Maruah Melayu di lacurkan sehingga Penang milik DAP... Lupakah semua ini dan juga sokongan Pas juga memudaratkan kuasa Melayu.. Pas WAJIB balik dlm Kelompok Melayu dan Tadbir Negara secara Bersama. .. Tiada lagi resipi terbaik, melainkan Penyatuan Melayu Islam. ]


Inilah perjuangan kita. Saya sangat berharap agar semua orang Cina menumpaskan hak orang Melayu kepada hak org Cina. Bangunlah bangsa Cina dengan apa sekalipun walaupun terpaksa melakukannya dalam paksaan.Kejayaan kita berasaskan kerjasama serta persefahaman bangsa Cina yang sememangnya cerdik pandai….Ke arah matlamat kita:….


MALAYSIA HAK ORANG CINA 10 TAHUN LAGI. 

PERHATIAN Org2 Melayu insaflah dgn catatan ini, drpd hamba Allah yg cintakan agama, bangsa dan tanahair.


Akhir Kalam, Kapaktajam, mohon dan berdoa kpd Allah SWT agar memberikan hidayah kpd semua Pemimpin2 Melayu Islam serta ahli2 Parti serta Persatuan2 Islam agar kembali bertaut dgn satu Perjuangan Memperkasa Kalimah Allah di Bumi Tanah Melayu ini...  Kembalilah bertaut dan pimpin lah Negaramu dgn dibajai oleh Nas2 AlQuran dan Hadith2 Shoheh.. Hanya ini resepi terbaik Utk Mengembalikan Kegemilangan Kerajaan Melayu Nusantara yg bermula dgn Kerajaan Melayu Islam Melaka ... Demi Apa jua Badai Yg Melintang bila Jiwa Islam Bertaut, Insya Allah sebagai Badai Melanda Kita boleh Lalui dan Musuh2 Islam akan terus kecundang. 

Kpd Rakyat Bukan Melayu anda juga masih bebas menjadi rakyat Tanah Melayu/Malaysia selagi anda sedar dimana bumi di pijak maka disitu langit di junjung.. Umat Melayu Islam boleh menjadi rakan dan sahabat waima dlm bidang apapun sekali spt ekonomi, politik, dan juga kemasyarakatan yg dinamik, namun jika anda tunjukkan " kelingking berkait".. maka putus lah kewajaran utk bersahabat dan bermasyarakat... Kaum Melayu sudah cukup bertolak ansur sejak merdeka, jgn anda lupa itu dan jgn ingat duit anda boleh membeli segala-galanya..!!!!.

1 comment:

Anonymous said...

dah lama tau sejak merdeka lagi .... tapi apa boleh buat UMNO terlalu berpenyakit WAHAN